۷/۱۰/۱۳۸۹

تغذیه با جلبک اسپیرولینا(Spirulina sp)

اسپيرولينا جزو ميكروآلگهاي است.جلبک اسپیرولینا متعلق به شاخه سیانو باکترها یا جلبک سبز ابی می باشد .این جلبک در منطقه های مختلفی اب شیرین وشور یافت میشود که در بعضی از کشور ها به صورت تجاری به پرورش ان میپردازند کشورهایی از جمله چین هاوایی تایلند کوبا هند ویتنام تایوان استرالیا اسپانیا ... میباشند.

ارزش غذایی اسپیرولینا بستگی به شرایط پرورش ونگهداری ان می باشد که دارای 65% پروتئین 15 %کربوهیدرات 6.5% چربی9% مواد معدنی 3 % اب1.5%فیبر میباشد همچنین دارای ویتامین ب12ب1ب2 ب3ب6ب9 وسی ودی وای ومواد معدنی پتاسیم-کلسیم-اهن-فسفر-سدیم نیز اسد چرب ضروری GLA که کمک به DNA برای ترمیم خود در این جلبک میباشد اسپیرولینا بین 18 تا 22 اسید امینه اصلی دارد که کاملترین پروتیین گیاهی را میسازند. ضمنا دارای رنگدانه کاروتنویید ها که توسط بدن ماهی جذب شده وبعد به ویتامین a تبدیل شده حدودا 52% رنگدانه های اسپرولینا بتاکاروتن تشکیل میابد ورنگدانه فایکوسیانین که گاهی تا 20%این جلبک را تشکیل میدهد البته رنگدانه هایی از قبیل کلروفیل .زانتو فیل .بتاکرپتوزاتین به مقدار مطلوبی به چشم میخورد و در نهایت برای رشد و سلامتی ماهیان زینتی بسیار مفید است

اساسا مصرف اسپیرولینا در ایجاد ایمنی بالا در بدن موجودات بسیار مؤثر است.اسپیرولینا منبع عمده ای از کربوهیدراتها از جمله گلیکوژن بوده که بوسیله بدن جذب شده و موجب انرژی بالا در بدن میشوند .

امروزه پرورش دهندگان ژاپنی به پنج کلید سود آوری در مصرف اسپیرولینا در خوراک آبزیان دست پیدا کرده اند.
1- میزان رشد بهتر 2- بهبود کیفیت در رنگ پذیری ماهی 3- میزان بقاء بیشتر 4- کاهش مصرف دارو 5- کاهش ضایعات محیطی
مصرف اسپیرولینا پنج سود اساسی را برای آکواریوم داران بدنبال دارد. 1- تامین ویتامینها و مواد معدنی لازم 2- سرشار از پروتئین های مخاطی جهت سلامت پوست 3- حاوی فیکوسیانین جهت جلوگیری از چاقی و افزایش رشد بهتر ماهی4- وجود اسید های چرب ضروری به منظور رشد متناسب اندام ها 5- غنی از رنگ دانه شبیه کاریتونیدها .

قیمت کیلویی پودر اسپیرولنا در ماهیران 200000 هزار تومان




عکس بسته بازاری



روش تهیه جدا از خرید ماهیران
تاجایی که توجه شدم
از مخلوط کردن تخم مرغ و چند نوع خاک(تاجایی که اطلاع دارم خاک ایران و توس و ترکیه) و آب(قلیایی و با 18dh) و دما 28تا30 ونورآفتاب هست اما دقیق نمیدونم

منابع:
http://www.technoinhome.com
http://www.sciencedirect.com
http://protist.i.hosei.ac.jp/PDB/Images/prokaryotes/Oscillatoriaceae/Spirulina_2.html
www.encyclopedia.com
linkinghub.elsevier.com
www.scipub.org
www.prozyme.com

0 comments:

ارسال یک نظر

سلام دوستان لطفا با ارائه نظرات خود اینجاب را در ارائه اطلاعات بهتر یاری فرمایید

 
طراحی شهرام بیطار